Vragen over toegang en inloggen

Hoe kan ik inloggen?
Je kunt inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Rechtsboven in het scherm vind je de Login-knop. Voor alle NVMBR leden en deelnemers van NVMBR nascholingen hebben wij automatisch een account aangemaakt. Hiermee heb je gratis toegang tot het aanbod. Als NVMBR lid of deelnemer hoef je zelf dus geen account aan te maken!

Wat is mijn gebruikersnaam en wachtwoord?
Alle NVMBR leden en deelnemers van NVMBR nascholingen hebben van de NVMBR een e-mail ontvangen met daarin inloggegevens. Als NVMBR lid of deelnemer hoef je zelf dus geen account aan te maken! Ben je NVMBR lid of deelnemer, maar heb je geen e-mail met inloggegevens ontvangen? Neem dan per e-mail contact op met administratie@nvmbr.nl. Vermeld daarbij uw naam, lidnummer en/of e-mailadres. 

Inloggen als niet NVMBR lid of deelnemer NVMBR nascholing, kan dat?
Indien je niet lid bent van de NVMBR of deelneemt aan een NVMBR nascholing, dan kun je tegen betaling toegang krijgen tot ons cursusaanbod. Indien je niet eerder een account hebt aangemaakt bij ons, dan dien je eerst een nieuw account aan te maken. Klik rechtsbovenin op 'Login' om de instructie te vinden voor het aanmaken van een account. Heb je al een keer eerder een account gemaakt, dan kun je inloggen met de bestaande inloggegevens.

Nadat je een account hebt ontvangen, kun je inloggen. Je klikt de cursus aan die je wilt doen en waarna je de mogelijkheid krijgt om via IDeal een betaling te doen. Nadat de betaling is afgerond, heb je toegang tot de volledige cursus.

Ik ben deelnemer van een NVMBR nascholing en heb geen e-mail met inloggegevens ontvangen, wat nu?
Indien u een deelneemt aan een NVMBR nascholing, dan is er een account voor u aangemaakt en ontvangt u e-mail met inloggegevens waarmee u toegang heeft tot de bijvoorbeeld de syllabus. Heeft u deze mail niet ontvangen?

  • Is de mail in uw spambox terecht gekomen?
  • Heeft u al eerder een account ontvangen voor een andere nascholing? Dan kunt u inloggen uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.

Neemt u anders contact op met onze administratie, vermeld daarbij in ieder geval uw naam, NVMBR lidnummer (indien van toepassing) en cursus waarover het gaat.

 

Last modified: Wednesday, 11 September 2013, 12:27 PM