Vragen over certificaat en punten digitaal portfolio

Het certificaat komt niet te voorschijn, hoe kan dat?
Sommige onderdelen van een cursus zijn pas toegankelijk als er aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld moet aangeven dat je alle hoofdstukken hebt afgevinkt en dat je de eindtoets met een voldoende hebt afgerond.

Zorg ervoor dat je hebt voldaan aan de voorwaarden. Heb je alle onderdelen afgevinkt en de toets met een voldoende afgerond?

Hoe krijg ik mijn punten in het digitaal portfolio?
(alleen voor geregistreerden in het Kwaliteitsregister Paramedici)
Indien je staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, dan tellen de punten voor de cursus mee in het digitaal portfolio. ADAP geaccrediteerde cursussen worden voor je ingevoerd indien het KP-registratienummer bij ons bekend is. Zorg ervoor dat het KP-nummer in Moodle is geregistreerd. Dit kun je controleren via 'instellingen' > 'mijn profielinstellingen' > 'wijzig profiel'. Het KP-registratienummer dient vermeld te zijn onder 'KP-registratienummer'.

Voor NVMBR leden of gasten met betaalde toegang geldt dat zodra je het certificaat opent, er een automatisch melding wordt verstuurd naar beheerder die de activiteit toevoegt. Dit wordt gedaan binnen 2 weken nadat je het certificaat opent.

Voor deelnemers van een NVMBR nascholing geldt dat de punten op basis van de presentie en/of de afsluitende toets wordt ingevoerd.

Last modified: Wednesday, 4 September 2013, 10:48 AM